کامل ترین راهنمای سفر به استانبول

استانبول را می‌توان قلب تپنده‌ی ترکیه و یکی از بهترین شهرهای آن برای مسافرت دانست. شما می‌توانید ساعت‌ها در حیاط مسجد کبود قدم بزنید و غرق در معماری تاریخی آن با کاشی کاری های آبی‌رنگ شوید. همچنین می‌توانید در سواحل استانبول به تماشای غروب آفتاب بنشینید یا از تفریحات هیجان‌انگیز آن لذت ببرید. سپس به مراکز خرید و بازار بزرگ بروید و برای خود سوغاتی‌ها و باقلواهای ترکی بخرید. البته این‌ها بخش کوچکی از سفرتان خواهد بود که برای رسیدن به آن می‌بایست با شیوه‌های رسیدن به ترکیه و هزینه‌های مسافرت آشنا باشید.

همچنین باید بدانید در کدام هتل‌ها بمانید یا برای خورد و خوراک به کدام رستوران‌های معروف بروید. حتی اگر با جاهای دیدنی و خیابان‌های معروف استانبول آشنا نباشید فرصت کافی برای بازدید از بهترین آن‌ها نخواهید داشت. به همین علت تصمیم گرفته‌ایم شما را با صفر تا صد سفر به استانبول آشنا کنیم تا سفری بدون دردسر و به یادماندنی داشته باشید. با قاصدک همراه شوید.

تنگه بسفر

 

بهترین زمان سفر به استانبول چه فصلی است؟


به طور کلی می‌توان گفت استانبول مقصدی برای تمام فصول سال است اما اگر برای تفریح و گردش به ترکیه می‌روید، فصل بهار و پاییز را انتخاب کنید. چرا که استانبول در بهار آب‌وهوای مطلوبی داشته و مناظر خیره‌کننده‌ای را به نمایش خواهد گذاشت. همچنین می‌توانید در فستیوال‌ها و جشنواره‌های زیادی شرکت کنید که لذت سفر را برایتان دوچندان می‌کند. البته فراموش نکنید در بهار و پاییز به علت افزایش تقاضا برای سفر به استانبول، هزینه‌ها بالا خواهد رفت. پس اگر قصد دارید سفر ارزانی داشته باشید زمستان را انتخاب کنید.

سفر به استانبول



هزینه سفر به استانبول چقدر است؟


به طور کلی هزینه سفر به استانبول شامل موارد زیر می‌شود:

  • هزینه رسیدن به مقصد
  • هزینه اقامت در استانبول
  • هزینه خورد و خوراک
  • هزینه رفت و آمد
  • هزینه خرید کالا و سوغاتی
  • هزینه جاهای دیدنی و تفریحات استانبول

هزینه‌ی هرکدام از این بخش‌ها به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه‌ی مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت و در هر کدام به روش‌های سفر ارزان به استانبول اشاره خواهیم کرد. ناگفته نماند اگر با تور به استانبول سفر می‌کنید، دیگر نیازی به بررسی جداگانه‌ی رسیدن به مقصد و اقامت نداشته و سایر موارد را باید مطالعه کنید.


بیشتر بخوانید: 7 مورد از تفریحات شبانه در استانبول که حتما باید بشناسید!




کاخ دولماباغچه در استانبول



راهنمای سفر به استانبول با تور


همانطور که گفتیم استانبول از شهرهای دیدنی ترکیه و یکی از محبوب‌ترین مقاصد سفرهای خارجی ایرانی‌ها شناخته می‌شود. این شهر زیبا، شگفتی‌های بیشماری از جمله کاخ توپکاپی، مسجد ایا صوفیه، تنگه بسفر و... را در خود جای داده که گشت و گذار در آن‌ها خالی از لطف نیست. با این حال بازدید از تمامی این آثار در زمانی کوتاه، نیازمند برنامه‌ریزی و زمان بندی مناسب است. به همین جهت بسیاری از مسافرانی که برای اولین بار به این شهر سفر می کنند تهیه تور استانبول را نسبت به سایر روش‌های سفر ارجح می دانند.

تور هوایی استانبول


نظر شما چیست؟ سفر به استانبول با تور بهتر است یا بدون تور؟ در واقع باید بگوییم هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایب متفاوتی دارند و نمی‌توان به طور یقین گفت کدام یک بهتر است. به عنوان مثال در سفر با تور مسافرتی دیگر نیازی به بررسی جداگانه محل اقامت، نوع ایرلاین، برآورد هزینه‌ها و... ندارید و می‌توانید تمامی این پکیج را از قاصدک24 خریداری نمایید. تنها کافی است تا میان تور هوایی استانبول یا تور زمینی آن یکی را انتخاب کرده و باتوجه به سقف هزینه‌های خود، اقدام به رزرو کنید. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به صفحه‌ی «تور استانبول» مراجعه کرده یا با پشتیبانی قاصدک24 در تماس باشید.


راهنمای سفر به استانبول بدون تور


حال بیایید به سراغ گردشگرانی برویم که معتقدند سفر با تور، هیجان لازم را برای آن‌ها فراهم نمی کند و ترجیح می‌دهند خود به تنهایی یا به همراه خانواده از زیبایی‌های شهر استانبول دیدن کنند و این اولین گام در سفر بدون تور به استانبول است. در این روش شما نیازمند آگاهی از شیوه‌های سفر به استانبول هستید که به دو روش زمینی و هوایی انجام می‌پذیرد. سپس باید محل اقامت خود را بررسی کرده و به سراغ برآورد هزینه‌ های سفر به استانبول بروید. البته ما برایتان این کار را راحت کرده‌ایم و تمامی اطلاعات لازم در این سفر را همراه با میانگین مخارج در این مطلب آورده‌ایم.


سفر به استانبول با هواپیما و هزینه آن


سفر هوایی به استانبول را می‌توان آسان‌ترین و سریع‌ترین روش برای رسیدن به ترکیه دانست. در این شیوه تنها باید زمان دقیق سفرتان را تعیین کرده و بلیط هواپیما استانبول را خریداری کنید. بلیط هواپیما را می توانید بسته به مدت زمان سفر خود به صورت یک طرفه یا دو طرفه رزرو کنید. به عنوان مثال اگر از فرودگاه امام خمینی تهران قصد سفر به استانبول دارید، 3 ساعت در راه بوده و سپس در فرودگاه جدید استانبول فرود می‌آیید. هزینه‌ی این سفر به طور میانگین 2 میلیون تومان خواهد بود.

برای خرید بلیط هواپیما خارجی کلیک کنید

 

سفر زمینی به استانبول با اتوبوس یا قطار؟


اگر سفر زمینی به استانبول را انتخاب کرده‌اید؛ می‌توانید خود را با بلیط اتوبوس یا قطار به این شهر توریستی برسانید. در حال حاضر سفر به استانبول با اتوبوس از دو شهر تهران و تبریز صورت گرفته و از طریق مرز بازرگان وارد ترکیه خواهید شد. در تهران می‌بایست به پایانه آزادی و بیهقی بروید و اگر در تبریز سکونت دارید به ترمینال مرکزی این شهر مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می‌کنیم مطلب «بلیط اتوبوس استانبول» را حتما مطالعه کنید تا با جزئیات و شرایط دقیق آن آشنا شوید.

پس از راهنمای سفر به استانبول با اتوبوس نوبت به معرفی روش دیگری می‌رسد که با قطار انجام می‌پذیرد. با اینکه همواره سفر با قطار از رفاه بیشتری نسبت به اتوبوس برخوردار است؛ مسافران این روش را انتخاب نمی‌کنند. علت آن نیز نبودن مسیر ریلی مستقیم به ترکیه شناخته می‌شود. در واقع سفر به استانبول با قطار میسر نبوده و شما برای این امر می‌بایست از تهران با قطار به وان ترکیه بروید، سپس خود را با وسایل نقلیه موجود به استانبول برسانید. در نهایت توصیه می‌کنیم اگر به دنبال سفر ارزان به استانبول هستید؛  اتوبوس را انتخاب کنید و از قطار برای رسیدن به سایر شهرهای ترکیه مانند وان و آنکارا استفاده کنید.


سفر به استانبول با ماشین شخصی


یکی دیگر از شیوه‌های سفر به استانبول، استفاده از ماشین شخصی است. در این روش دیگر نیاز به خرید بلیط نبوده و می‌توانید خود را به یکی از مرزهای ایران و ترکیه برسانید. در زیر این مرزها را همراه با مدت زمان سفر به استانبول با خودروی شخصی مشاهده می‌کنید. همچنین به خاطر داشته باشید متداول‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر استفاده از مرز بازرگان خواهد بود.

  • مرز بازرگان در تبریز، مدت زمان سفر زمینی از تبریز به استانبول: 18 ساعت (بدون احتساب زمان در مرز برای امور خروج از کشور که معمولا 4 الی 5 ساعت به طول می‌انجامد.)
  • مرز رازی در خوی، مدت زمان سفر: پس از 2 ساعت به وان ترکیه خواهید رسید و مسیری 1600 کیلومتری تا استانبول را در پیش خواهید داشت.
  • مرز سرو در ارومیه، پس از حدودا 300 کیلومتر به وان ترکیه خواهید رسید و مسیری 1600 کیلومتری تا استانبول را در پیش خواهید داشت.


اقامت در استانبول و هزینه آن


پس از انتخاب شیوه‌ی سفر، اقامت در استانبول و رزرو هتل مهمترین اقدام شناخته می‌شود. بنابراین اگر قصد دارید در بهرتین هتل های استانبول بمانید حتما به اماکن زیر مراجعه کنید:

  • هتل My Assos Hotel با هزینه میانگین 1 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل P Galata Boutique Hotel با هزینه میانگین 2 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل Sirkeci Mansion با هزینه میانگین 3 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل Hotel Sultania - Boutique Class با هزینه میانگین 4 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل گالاتا استانبول با هزینه میانگین 6 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل گرند جواهر و کانونشن سنتر با هزینه میانگین 11 میلیون تومان برای هر شب
  • هتل شانگری لا بسفروس با هزینه میانگین 23 میلیون تومان برای هر شب

در مقابل اگر به دنبال اقامت ارزان در استانبول هستید توصیه می‌کنیم از پانسیون‌های موجود در میدان تکسیم استفاده کرده یا خانه و سوئیتی دربست اجاره کنید. این اقامتگاه‌ها با آنکه هزینه‌ی کمتری نسبت به هتل دارند؛ ممکن است از امنیت کافی برخوردار نباشند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم برای سفر ارزان به استانبول و همچنین برخورداری از امکانات رفاهی معقول از هتل‌های زیر استفاده کنید. هزینه این هتل‌ها زیر 1 میلیون تومان می‌باشند.

  • هتل هاستل نوستالژی
  • هتل Golden Flower Hotel
  • هتل Avcilar Emre Hotel
  • هتل استار
  • هتل Juliet Rooms Kitchen


جاهای دیدنی استانبول و راهنمای سفر 3 روزه!


اکنون نوبت به جذاب‌ترین بخش سفر یعنی آشنایی با جاهای دیدنی استانبول می‌رسد. در این بخش نه تنها قصد داریم شما را با جاذبه‌های گردشگری این شهر بی‌نظیر آشنا کنیم؛ بلکه راهنمای سفر 3 روزه به استانبول را نیز آماده کرده‌ایم که تجربه‌ی بسیار لذت‌بخشی را برایتان به همراه خواهد داشت.

جاهای دیدنی سفر به استانبول


روز اول و بازدید از معروف ترین جاهای دیدنی!


برای کوچکترین چیزها حتی کارهای روزانه خود هم برنامه‌ریزی کنید. مثلاً برای صرف صبحانه به یکی از کافه‌های محلی بروید و قهوه ترک و باقلوا بخورید. بعد نزدیکترین اماکن تفریحی به محل اقامت خود را انتخاب کرده و چند ساعتی را به بازدید از آن‌ها اختصاص دهید. مثلاً مسجد سلطان احمد یا همان مسجد کبود، یکی از اماکنی است که نباید به هیچ عنوان تماشای آن را پشت گوش بیندازید. این مسجد در زمان سلطنت سلطان احمد اول ساخته شده و گردشگران می‌توانند همه روزه به صورت تمام وقت به جز ساعات برپایی نماز از آن بازدید کنند. ورود به این مسجد برایتان رایگان بوده و بهترین زمان برای بازدید از آن 45 دقیقه می‌باشد.

پس از آن می توانید به دیدن کاخ توپکاپی بروید. این کاخ در نزدیکی مسجد آبی قرار داشته و با 6 دقیقه پیاده روی به ورودی آن خواهید رسید. این امر کمک می‌کند تا زمانی را در ترافیک از دست نداده و از برنامه روزانه خود به نحو احسن استفاده نمایید. کاخ توپکاپی یکی از قدیمی ترین و بزرگترین قصرهای دنیا است و نماهای زیبای بیشماری را برای عکاسی به علاقمندان هدیه می‌کند. این کاخ همچنین چشم انداز منحصر به فردی به خلیج بسفر دارد و 3 ساعت زمان برای بازدید از آن کافی به نظر می‌رسد. برای بازدید از توپکاپی می‌توانید همه روزه از ساعت 9 صبح تا 4 و 45 دقیقه به ورودی این قصر مراجعه کنید.

برای ناهار به یکی از رستوران‌های شهر بروید و خود را به یک وعده غذای خوشمزه ترکی مهمان کنید. برای این کار می تواند رستوران نصرت را انتخاب نمایید و از کیفیت بی‌نظیر غذاهای این رستوران لذت ببرید. فراموش نکنید برای اینکه بتوانید زمان ناهار را در رستوران نصرت سپری کنید می بایست از قبل در این رستوران میز رزرو کرده باشید.

بعد از ظهر را به بازدید از بازار بزرگ استانبول اختصاص دهید و 2 ساعت تمام در میان زیبایی‌های این مکان تاریخی چرخ بزنید و خرید کنید. این بازار در زمان سلطان محمد دوم ساخته شد و در ابتدا به بازار پارچه فروشان جواهر شهره بود. بعدها اجناس دیگری نیز در زیر طاق های قوسی شکل این بازار به فروش رسید که گردشگران آن‌ها را به عنوان سوغات یا یادگاری در چمدان های خود جای دادند. فراموش نکنید این بازار در روزهای یکشنبه، ظهر تعطیلات رسمی مربوط به اعیاد و اولین روز از این تعطیلات بسته است. عصر را به خوردن خوراکی‌های سبک اختصاص دهید و از راحت الحلقوم و باقلوای ترکی نگذرید. بستنی خامه ای استانبول نیز دیگر انتخابی است که می توانید برای عصرانه داشته باشید پس حتماً سری به کوچه های بی‌انتهای بازار بزنید و دلی از عزا درآورید.

در شب سری به خیابان استقلال بزنید و از مراکز خرید آن بازدید کنید. این خیابان سه کیلومتری یکی از مشهورترین خیابان های ترکیه است که در بخش اروپایی استانبول واقع شده است. کافه‌ها، رستوران‌ها، بوتیک‌ها و مراکز خرید استقلال در ۲۴ ساعت شبانه روز باز و مملو از جمعیت است پس از آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

برنامه سفر 3 روزه به استانبول


روز دوم و چشیدن طعم غذاهای ترکی!


قبل از ساعت 9 از هتل خارج شوید و با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به دولماباغچه بروید. این کاخ یکی از قصرهای تاریخی ترکیه است که در سال 1856 به دستور سلطان عبدالمجید یکم ساخته شد. دولماباغچه مزین به بزرگ‌ترین چلچراغ بلور بوهمی بوده که از طرف ملکه ویکتوریای اول به سران ترک اهدا شده است. برای بازدید از دولماباغچه می‌توانید یک ساعت از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر روزهای سه شنبه، چهارشنبه، جمعه و یکشنبه را به این کار اختصاص دهید. سپس به کلیسای چورا بروید و از این بنا که قدمت آن به دوران بیزانس می‌رسد، بازدید کنید. جالب است بدانید این کلیسا امروزه به موزه تغییر کاربری داده است و 1 ساعت زمان برای تماشای آن کافی به نظر می‌رسد. پس از 12 دقیقه پیاده روی از کلیسا می‌توانید به مسجد مهری ماه سلطان بروید. برای بازدید از این مسجد همه روزه به غیر از ساعات برپایی نماز به تپه ششم بروید و 45 دقیقه از زمان خود را به تماشای این مسجد تاریخی اختصاص دهید.

برای ناهار هم توصیه می‌کنیم به رستوران قدیمی کافه سلطان مهمت بروید و خود را به صرف غذا در یک رستوران خانوادگی دعوت کنید. جالب است بدانید کافه سلطان مهمت از جمله معدود رستوران هایی است که از سال 1320 در استانبول فعال است و غذاها در آن به سبک قدیم و با دستورهای مخفی طبخ می‌شود. پس از ناهار کمی استراحت کرده و سپس به گالاتا بروید و از منطقه مستعمره نشین رومی استانبول بازدید کنید. برج گالاتا برجی است که در سال 1348 میلادی ساخته شده و تا پل گالاتا 18 دقیقه فاصله دارد؛ بدین ترتیب برای بازدید از هر دوی آن‌ها به 2 ساعت و نیم زمان نیاز دارید. این پل دارای دو طبقه است که شمال و جنوب بخش اروپایی استانبول را به هم متصل می‌کند. به همین جهت از طبقه اول این پل برای عبور ماشین‌ها و از طبقه زیرین آن برای عبور افراد پیاده استفاده می‌شود. همچنین چندین رستوران در طبقه زیرین آن بنا شده که امکان بازدید از آن‌ها به صورت 24 ساعته مهیا است.

روز سوم و خرید سوغاتی!

در روز سوم از راهنمای 3 روزه به استانبول پیشنهاد می‌کنیم به ایا صوفیه رفته و از دیدن معماری بی‌نظیر این بنا که به دوران بیزانس تعلق دارد؛ لذت ببرید. این بنا همه روزه به جز دوشنبه‌ها از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر باز است و یک ساعت و نیم زمان برای لذت بردن از زیبایی لازم به نظر می‌رسد. جالب است بدانید ایا صوفیه در ابتدا به عنوان یک کلیسا بنا شد و کاربری آن در دوران عثمانی تغییر یافت اما هنوز هم با صلابت تمام در قلب استانبول می‌درخشد و گردشگران بسیاری را به سوی خود فرا می‌خواند.

سپس برای گشت و گذار و تماشای غوغای مرغان دریایی به تنگه بسفر بروید و از کشتی سواری در آن غافل نشوید. برای ناهار نیز به منظقه کاراکوی رفته و در منوی منحصر به فرد آن غذاهای سنتی و مدرن را جستجو کنید. تستی به هر دو نوع غذا بزنید و از کیفیت غذاهای سرو شده نهایت لذت را ببرید. بعد از ظهر سری به آکواریوم سی لایف استانبول بزنید و زیر تونلی از کوسه‌ها و ماهی‌های رنگارنگ قدم بزنید. برای این بازدید حدودا 2 ساعت زمان نیاز دارید. شب را نیز در مرکز خرید فروم استانبول سپری کنید و سوغاتی‌ها و یادگاری‌های جذابی را تهیه کنید. این مرکز خرید یکی از بزرگترین مراکز خرید استانبول بوده که در آن هر نوع جنسی را با بالاترین کیفیت پیدا می‌کنید. همچنین می‌توانید از امکانات فوق‌العاده‌ی آن مانند فود کورت، ژوراسیک لند، لگولند و فان لب استفاده کنید و خاطره‌ای خوش را برای کودکانتان رقم بزنید.

در نهایت زودتر از شب‌های قبل به هتل بازگردید و خود را برای پرواز برگشت آماده کنید. فراموش نکنید که بهترین برنامه برای سفر خود را می‌بایست با توجه به موقعیت هتلتان بچینید. با این حال اگر در نزدیکی خلیج بسفر هتل رزرو کنید؛ به خوبی به تمام این برنامه‌ها خواهید رسید.

باقلوا استانبولی



در استانبول کجا خرید کنیم؟ بهترین مراکز خرید


در استانبول مراکز خرید گوناگونی وجود دارد که هرکدام برای خرید کالاهای متفاوتی بهتر است. به عنوان مثال اگر قصد خرید کالاهای باکیفیت دارید، از مراکز خرید وادی و فروم استانبول دیدن کنید. همچنین اگر به دنبال سفر ارزان به استانبول هستید، توصیه می‌کنیم کالاها و سوغاتی‌های خود را از مراکز خرید مال آف و اوت لت استارسیتی خریداری کنید. البته جشنواره‌ها و حراجی‌های استانبول را نیز فراموش نکنید که هر ساله در مرکز خرید اولیویوم استانبول برگزار می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با موقعیت جغرافیایی و امکانات این مراکز توصیه می‌کنیم مطلب «مراکز خرید استانبول» را مطالعه کنید.

مرکز خرید فروم استانبول



رستوران های استانبول و غذاهای ترکی


یکی از لذت‌بخش‌ترین و فراموش‌نشدنی‌ترین بخش‌های سفر به استانبول، چشیدن غذاهای ترکی است. این غذاهای خوشرنگ و خوشمزه که آوازه‌ای جهانی دارند، در جای‌جای استانبول یافت می‌شوند. چه بهترین رستوران های استانبول را انتخاب کنید و چه برای صرف غذا به فست‌فودی‌های خیابانی بروید؛ لحظات خاطره‌انگیزی را تجربه خواهید کرد. حال اگر نظر ما را بخواهید، توصیه می‌کنیم به خیابان استقلال بروید و غذاهای خیابانی صدف، بلال، ساندویج ماهی بالیک اکمک، سیب زمینی تنوری کومپیر و نان سیمیت را امتحان کنید. سپس برای چشیدن بهترین و باکیفیت‌ترین غذاهای ترکی سری به رستوران نصرت بزنید. برای خوردن شیرینی‌ها و باقلواهای ترکی نیز از کافه هان کاراکوی و شیرینی‌فروشی ارول دیدن کنید.


حمل و نقل عمومی در استانبول


برای رفت و آمد در استانبول دو راه دارید. در راه اول می‌توانید از وسایل حمل‌ونقل عمومی مانند تاکسی، اتوبوس و تراموا استفاده کنید که در سرتاسر شهر وجود دارند. در مقابل اگر قصد دارید آزادانه در شهر گردش کنید، اجاره خودرو در استانبول را انتخاب کنید. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خودشان را دارند. به عنوان مثال اگر راه اول را انتخاب کردید توصیه می‌کنیم یک استانبول کارت از دستگاه‌های مربوطه که در شهر وجود دارند بخرید. از آنجایی که کار با این دستگاه‌ها آسان است، لازم نیست در خصوص خرید و شارژ کارت‌ها نگران باشید.

حال ممکن است بپرسید استانبول کارت چیست؟ استانبول کارت برای رفت و آمد آسان در سفر به استانبول استفاده می‌شود و هزینه‌های حمل‌ونقل را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. این کارت مشابه کارت‌های اعتباری معمولی بوده و به راحتی در کیف پول شما جای می‌گیرد. بدین ترتیب با تهیه این کارت می‌توانید پس از نشستن در فرودگاه استانبول، با اتوبوس‌های هواتاش به میدان تکسیم بروید و راحت‌تر به نقاط مختلف شهر دسترسی بیابید. برای این کار تنها کافی است از خط شماره IST 19 این اتوبوس‌ها استفاده کرده و مبلغ کرایه را با استفاده از استانبول کارت بپردازید.

عکس استانبول کارت



سایر نکات مهم در راهنمای سفر به استانبول


  • لیستی از اماکن دیدنی و مراکز خرید استانبول که می خواهید از آن‌ها بازدید کنید، تهیه نمایید. برای سفر خود برنامه‌ریزی کنید و مقدار زمان لازم جهت گشت و گذار در هر مکان را تعیین کنید. در این میان بد نیست بدانید که ایرانی هایی که با تور ترکیه سفر می‌کنند معمولاً اماکنی چون تنگه بسفر، مسجد آبی، کاخ توپکاپی، میدان تکسیم، مسجد سلیمانه، ایا صوفیه و مواردی از این دست را در لیست بازدیدهای خود قرار می دهند.
  • کمی ترکی استانبولی یاد بگیرید! چرا که اغلب مردم ترکیه به انگلیسی تسلط ندارند و به زبان ترکی استانبولی با گردشگران ارتباط برقرار می‌کنند. بنابراین اگر بدون تور لیدر به استانبول سفر کرده‌اید، بد نیست کمی ترکی استانبولی یاد بگیرید. در غیر این صورت ممکن است برای تهیه مایحتاج روزانه خود و یا رفت و آمد در شهر با مشکل مواجه شوید. البته اگر هیچ چیز از ترکی نمی دانید هم جای نگرانی نیست؛ چرا که اپلیکیشن‌هایی در این خصوص وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید صحبت‌های خود را ترجمه کنید.
  • اگر سفر به استانبول را برای بیشتر از یک هفته برنامه‌ریزی می‌کنید، بهتر است برای ارتباط آسان‌تر یک سیم‌کارت اعتباری تهیه کنید. برای این کار می‌توانید یکی از 3 اپراتور ترک تلکام،  ودافون و ترکسل را انتخاب کنید. برای ثبت سیمکارت نیز به همراه داشتن پاسپورت الزامی می‌باشد.

سوالات متداول در راهنمای سفر به استانبول

بله؛ برای سفر به ترکیه ویزا نیاز است. می‌توانید ویزای کوتاه مدت و 90 روزه‌ی ترکیه را دریافت کنید (1 بار اجازه‌ی ورود) یا ویزاهای چند ورودی با مجوزهای متفاوت.
بله ولی به خاطر داشته باشید پس از رسیدن به مقصد بهتر است به‌اندازه‌ی نیاز خود آن‌ها را در صرافی‌ها تبدیل به لیر کنید.
برای سفر به استانبول معمولاً خرید دلار توصیه می‌شود. چرا که با این کار در هر زمان می‌توانید ارز خود را به لیر ترکیه تبدیل کنید و از نوسان‌های قیمت لیر در امان بمانید.
بله، این امکان وجود دارد و قاصدک24 به شما صرافی‌های DOVIZ را توصیه می‌کند.
از طریق اسکله‌های مربوطه و با کشتی‌های عمومی، اتوبوس‌های دریایی و قایق و... .