بیمه مسافرتی شینگن

{{(adult + inf).toLocaleString('fa')}} مسافر
قاصدک 24

برای آن‌هایی که به خارج از مرزهای ایران سفر می کنند، داشتن بیمه مسافرتی یک الزام به شمار می رود. پوشش هزینه های درمان تنها یک دلیل برای تهیه بیمه مسافرتی است. مفقود شدن چمدان یا حتی مدارک سفر نیز آنقدر مهم هستند تا شما را به فکر تهیه آن بیندازند. بیمه نامه های مسافرتی برای کشورهایی که عضو شینگن هستند، شرایط خاصی دارند. بنابراین با قاصدک 24  همراه شوید تا نه تنها با هزینه بیمه مسافرتی شینگن بیشتر آشنا شوید بلکه از نحوه‌ی تهیه و خرید آنلاین آن نیز اطلاع پیدا کنید.

پیمان شینگن چیست؟


در سال 1985 میلادی، پنج کشور اروپای غربی یعنی آلمان غربی، فرانسه، هلند، بلژیک و لوگزامبورگ توافقی را امضا کردند که به موجب آن مرزهای میان کشورهای اروپایی برداشته شده و در نتیجه امکان مسافرت بدون روادید میان این کشورها فراهم می شد. بعد از امضای این توافق نیز یه تدریج سایر کشورهای اروپایی به آن ملحق شدند. گفته می شود که امروز 26 کشور اروپایی عضو این پیمان هستند. این کشورها عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، آلمان، فرانسه، فنلاند، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوییس. نکته جالب در مورد پیمان شینگن این است که دو تا از مهم ترین کشورهای اروپایی یعنی بریتانیا و ایرلند عضو دائم این توافق نیستند.

پیمان شینگن



ویزای شینگن

آنچه که پیمان شینگن به همراه داشت، آزادی رفت و آمد در کشورهای عضو این پیمان بود. در نتیجه افرادی که می خواستند به راحتی و فارغ از بازرسی های معمول و ایستادن در صف های طولانی دریافت ویزا به داخل مرزهای اتحادیه اروپا رفت و آمد کنند، از این مشکلات فارغ می شدند. افرادی که برای گرفتن ویزای شینگن اقدام می کنند، با در نظر گرفتن هدف سفر خود می توانند چهار نوع ویزا دریافت کنند.

ویزای شینگن

ویزای نوع A


این نوع ویزا شامل ترانزیت فرودگاهی می شود. به این صورت که فرد می تواند در فرودگاه یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن توقف داشته باشد. نکته مهم این است که در این نوع از ویزا، امکان خروج از محدوده فرودگاه و وارد شدن به خاک آن کشور فراهم نبوده و تنها عوض کردن پرواز به مقصد نهایی مد نظر می باشد. مسافرانی که می خواهند بین دو کشور غیر عضو در پیمان شینگن سفر کنند، اما مجبور به توقف در یکی از کشورهای عضو شنگن هستند، نیاز به این نوع ویزا دارند.

ویزای نوع B


ویزای نوع B در واقع مانند ویزای نوع A است. با این تفاوت که برای عبور مسافر از یک کشور عضو شینگن به یک کشور غیر شینگن صادر می شود. البته در این نوع ویزا، دارندگان آن می توانند به مدت 5 روز از فرودگاه خارج شده و از راه زمینی یا راه های دیگر خود را به کشور مقصد برسانند.

ویزای نوع C


این نوع ویزا در حقیقت یک ویزای کوتاه مدت است که با اخذ آن می توان برای مدت معینی در یکی از کشورهای عضو شینگن اقامت گزید. البته ویزای نوع C با توجه به هدف سفر و شرایط آن در یکی از دسته های زیر قرار می گیرد:

• ویزای یک بار ورود(Single Entry) همانطور که از نام آن بر می آید، به این معناست که دارنده آن تنها یک بار حق ورود به کشورهای عضو شینگن را دارد. در این صورت، اگر فرد آن کشور را ترک کرد، دیگر اجازه بازگشت به آن را نخواهد داشت، حتی اگر از مدت زمان ویزا، زمانی باقی مانده باشد.
• ویزای دو بار ورود(Double Entry): با داشتن این نوع ویزا، شما می توانید در صورت ترک کشور شینگن، مجددا در محدوده زمانی که ویزای شما اعتبار دارد، به یک کشور عضو شینگن وارد شوید. اما وارد شدن برای بار سوم برای شما امکان پذیر نخواهد بود، حتی اگر مهلت اعتبار ویزای شما به اتمام نرسیده باشد.
• ویزای چند بار ورود(Multiple Entry): در این نوع، شما محدودیتی برای تعداد ورود و خروج به کشورهای عضو شینگن نخواهید داشت. همچنین فرصت دارید که در یک بازه زمانی 6 ماهه تا 90 روز در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشید. توجه داشته باشید که این محدوده شش ماهه، از اولین ورود به یکی از کشورهای شینگن محاسبه خواهد شد.

ویزای اعتبار محدود منطقه ای (VLT) چیست؟


این نوع از ویزا که به طور معمول به دلایل انسان دوستانه، اخلاقی و یا در شرایط اضطراری، صادر می شود، به دریافت کننده اجازه می دهد که به مقصد مشخصی سفر کند. این کشور نیز همان کشوری است که از آن ویزا دریافت کرده و یا هر کشور دیگری که در زمان اخذ ویزا معین شده است. از جمله شرایط صدور این نوع ویزا می توان به پناهندگانی اشاره کرد که بدون مدرک معتبر وارد محدوده شینگن شده اند.

ویزای ملی (National Visas) چیست؟


از ویزای ملی با نام ویزای نوع D نیز یاد می شود. دریافت کنندگان این نوع ویزا در اصل افرادی هستد که برای کار کردن یا درس خواندن به این کشورها سفر کرده و در نتیجه باید برای مدت نسبتا طولانی در آن کشور اقامت داشته باشند. ویزای ملی می تواند از نوع یک بار ورود هم باشد. یعنی فرد برای مدت مشخصی جهت انجام فعالیت های تحصیلی و یا شغلی در کشوری که ویزای آن را دریافت کرده، بماند و پس از اتمام، آن را ترک کند. در این صورت، باید به این نکته توجه داشت که با خروج از آن کشور، دیگر اجازه بازگشت مجدد به آن وجود نخواهد داشت.


مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن


افرادی که قصد دارند با توجه به هدف سفر خود یکی از انواع ویزای شینگن که در بالا به آنها اشاره شد را دریافت کنند، باید مدارک خاصی را تهیه کنند. این مدارک عبارتند از:

• فرم درخواست ویزا
• اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
• دو قطعه عکس رنگی مشابه عکس پاسپورت
• گواهی اشتغال به کار
• سند مالکیت
• پرینت رزرو بلیط برگشت که در زمان ورود به کشور مقصد توسط مأموران بررسی می شود.
• پاسپورت با 6 ماه اعتبار به همراه کپی از صفحات اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده است.
• پرینت حساب بانکی به ازای هر نفر 40 میلیون تومان با مهر و امضای شعبه
• بیمه درمانی مسافرتی با پوشش کامل خدمات درمانی


بیمه مسافرتی شینگن چیست؟


در بالا در مورد ویزای شینگن، انواع و شرایط دریافت آن صحبت کردیم. همانگونه که دیدید، یکی از الزامات دریافت این ویزا، بیمه مسافرتی است. به طور کلی، بیمه مسافرتی بیمه گذار را در مقابل تهدیدات احتمالی سفرهای خارجی مصون می کند. اگر سلامتی تان دچار مشکل شد و یا حتی چمدان تان گم شد، داشتن بیمه مسافرتی تا حد زیادی آرامش را به شما برمی گرداند. از آنجایی که روی بیمه نامه مسافرتی شینگن نام کشور خاصی درج نمی شود، در تمام کشورهای این حوزه قابل استفاده است و این موضوع یکی از مزایای آن به شمار می رود
.


بیمه مسافرتی شینگن



چرا بیمه مسافرتی شینگن اهمیت دارد؟


اگر در یکی از کشورهای عضو شینگن دچار مشکل شدید، با توجه به هزینه های بالای درمان، داشتن بیمه مسافرتی شینگن برای شما بسیار مفید خواهد بود. برای مثال میانگین هزینه های درمان در سوئد بین 100 تا 200 کرون است. همچنین میانگین هزینه های درمان سالانه در سال 2015 برای چند کشور عضو شینگن به شکل زیر است. با توجه به این هزینه های درمان، داشتن بیمه مسافرتی شینگن کاملا منطقی و مقرون به صرفه به نظر می رسد.

  • آلمان: 5267 دلار
  • سوئیس: 6935 دلار
  • هلند: 5343 دلار
  • نروژ: 6567 دلار
  • لوکزامبورگ: 7765 دلار

موارد تحت پوشش بیمه مسافرتی شینگن

 

  • پرداخت هزينه هاي درماني، جراحي، داروخانه و بيمارستان جهت حوادث و بيماريهایی كه در طول مسافرت بروز نمايد تا مبلغ 50 هزار يورو با فرانشيز 25 درصد يورو در هر خسارت
  • پرداخت هزينه هاي فوريتهای دندانپزشكی تا مبلغ 150يورو با فرانشيز 20درصد يورو در هر خسارت
  • پذيرش و انتقال پزشكی به نزديكترين بيمارستان و يا بازگرداندن بيمار به ايران تحت نظارت پزشكی
  • پرداخت هزينه های دعاوی حقوقی تا 1000 يورو طبق شرايط بيمه نامه
  • راهنمايی و كمك رسانی در سرقت يا مفقود شدن مدارك مسافرتی
  • بازگرداندن كودكان به ايران در صورت فوت يا بستری شدن بيمه شده
  • بازگرداندن جسد به ايران در صورت فوت بيمه شده در طول مسافرت
  • پرداخت هزينه های عزيمت همراه به بالين بيمه شده بستری در بيمارستان
  • انتقال پيامهای فوری و اضطراری بيمه شده
  • بازگشت پيش بينی نشده به دليل مسائل پزشكی يا بيماری بستگان بيمه شده در صورتيكه نتواند از بليط اوليه جهت بازگشت استفاده نمايد.
  • ارسال دارو از كشور مبدا به كشوری كه بيمه شده در آن بستری است.
  • استرداد بار مسافر در صورت فقدان يا اشتباه مسير بار
  • چنانچه بار كنترل شده مسافر تا 12 ساعت به بيمه شده تحويل نگردد، هزينه خريدهای اضطراری تا مبلغ 200 يورو و در صورتيكه اين تاخير به بيش از 48 ساعت منجر شود حداكثر تا مبلغ 800 يورو.
  • در صورت مفقود شدن يا به سرقت رفتن مدارك مهم مسافرتی از قبيل گذرنامه، ويزا و… ارائه اطلاعات لازم در مورد چگونگی اقدامهای قانونی برای جايگزينی آنها
  • پرداخت هزينه های ديدار اضطراری هر فرد به درخواست بيمه گذار از مبدأ ايران شامل يك فقره بليط دو طرفه و مخارج اقامت تا سقف روزانه 60 يورو برای حداكثر 15 روز متوالی (مشروط بر آنكه بيمه شده بيش از 10 روز متوالي در بيمارستان بستری شود.)


نحوه پرداخت خسارت بیمه مسافرتی شینگن


شرکت های بیمه برای اینکه بتوانند به مسافران در خارج از مرزهای ایران خدمات بیمه ای ارائه دهند، از کمک شرکت هایی در خارج از مرزهای ایران بهره می گیرند. این شرکت ها تحت عنوان مرکزها یا شرکت های کمک رسان تعریف شده اند. در صورتی که بیمه گذار دچار حادثه ای شده و قصد دریافت خسارت از شرکت بیمه خود را داشته باشد، ابتدا باید با شرکت کمک رسان خود تماس حاصل کرده و سپس با ارائه مدارکی چون اصل بیمه نامه، اصل گذرنامه و گزارش های مرتبط با هزینه خسارت خود را طلب کند.


عوامل تاثیر گذار بر قیمت بیمه مسافرتی شینگن


شرکت های بیمه ای مختلفی وجود دارند که به ارائه بیمه مسافرتی شینگن می پردازند. اما آنچه که در تمام شرکت های بیمه ای بر قیمت بیمه مسافرتی شینگن تأثیرگذار است، چند عامل مشترک است:

سن بیمه گذار


یکی از عواملی که بر قیمت بیمه مسافرتی شینگن اثرگذار است، سن بیمه گذار است. از این رو شرکت های بیمه، برای گروه های سنی مختلف، رده های قیمتی متفاوتی در نظر گرفته اند. برای مثال برخی از شرکت های بیمه، رده های سنی تا 12 سال، 13 تا 65 سال، 66 تا 70 سال، 71 تا 75 سال، 76 تا 80 سال و 80 سال به بالا برای بیمه گذار تعریف کرده اند. بنابراین هر چه سن بیمه گذار بیشتر شود، قیمت بیمه مسافرتی نیز افزایش می یابد. البته برخی از شرکت ها افراد بالای 80 سال را بیمه نمی کنند.

طول مدت سفر


یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر قیمت بیمه مسافرتی شینگن، مدت زمانی است که شما قصد دارید در یکی از این کشورها اقامت داشته باشید. در این زمینه نیز، طبقه بندی های مختلفی در شرکت های بیمه تعیین شده است. این طبقه بندی از 1 تا 7 روز آغاز و به یک ساله ختم می شود. بدون شک هر چه مدت اقامت شما افزایش یابد، قیمتی که باید برای بیمه پرداخت کنید نیز بیشتر می شود. برای نمونه افراد زیر 12 سال با پرداخت 4356 دلار می توانند برای مدت یک سال از بیمه مسافرتی شینگن سامان بهره مند شوند.

سقف تعهدات


این عامل به حداکثر تعهدات مالی برمی گردد که شرکت بیمه گذار موظف به قبول آن در مقابل بیمه گذار بوده و در قالب طرح های مختلف در اختیار بیمه گذار قرار می گیرد. برای نمونه برخی از شرکت های بیمه، بیمه های مسافرتی شینگن با سقف 50 هزار یورو دارند. این موضوع به این معنیست که شرکت بیمه هزینه های درمانی بیمه گذار را تا سقف 50 هزار یورو تقبل می کند. البته بیمه گذار باید در این مورد، به هدف و مقصد سفر خود توجه داشته و با توجه به آن، اقدام به انتخاب طرح مناسب کند. این را هم باید افزود که حداقل پوشش بیمه ای 30 هزار یورو می باشد.

طرح های مختلف


شرکت های بیمه ای مختلف برای بیمه نامه های مسافرتی خود طرح های مختلفی در نظر گرفته اند. در قالب این طرح ها، تعهدات متفاوتی به بیمه گذار ارائه شده و همین امر در کاهش یا افزایش قیمت ها مؤثر خواهد بود. برای نمونه می توان به طرح شینگن طلایی بیمه سامان و یا بیمه پاسارگاد اشاره کرد که به ترتیب 50 هزار و 30 هزار یورو می باشد. دانستن این نکته الزامیست که در برخی بیمه نامه های بلند مدت شش ماهه و یکساله، شرط حداکثر مدت هر سفر 92 روز است. یعنی از روز 93 به بعد، بیمه نامه دیگر اعتبار ندارد. علاوه بر این، تخفیف هایی نیز شامل کسانی که به صورت گروهی با مقصد و مدت یکسان سفر می کنند، وجود دارد.

نحوه خرید بیمه مسافرتی شینگن در قاصدک 24


اگرچه راه های زیادی برای خرید بیمه مسافرتی شینگن از جمله خرید حضوری از نمایندگی های شرکت های بیمه و نیز آژانس های مسافرتی وجود دارد، بهترین و سریع ترین راه برای تهیه بیمه نامه مسافرتی شینگن، خرید آنلاین آن است. برای این کار باید وارد سایت قاصدک 24 شده و در بخش خرید آنلاین بیمه مسافرتی، اطلاعات سفر خود را وارد کرده و سپس از میان طرح های مورد نظر انتخاب کنید. این طرح در شرکت های بیمه ای مختلف، متفاوت می باشد. با انتخاب طرح مورد نظر خود، شما باید اطلاعات شخصی خود از قبیل کد ملی و شماره پاسپورت را وارد کرده و فرایند خرید را کامل کنید.

سوالات متداول در مورد پرواز تهران به مشهد

قیمت بیمه مسافرتی شینگن با توجه به مقصد موردنظر متفاوت بوده و از آنجایی که پوشش‌های هرکدام از طرح‌های بیمه بایکدیگر یکسان نیست، هزینه معینی ندارد. لذا بهتر است از قاصدک 24 استفاده کنید و پس از وارد نمودن اطلاعات سفر خود، لیست قیمت‌ها را مشاهده نمایید.
بیمه مسافرتی شینگن هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان، هزینه ناشی از تأخیر چمدان، بازگرداندن جسد متوفی، ارسال داروهای ضروری، حواله وجه ضمان، حواله وجه نقد و حوادثی از این دست را پوشش می دهد.
بله، برای ورود به کشورهای عضو شینگن تهیه این بیمه ضروری است.
بله، برای تهیه بیمه مسافرتی آلمان، بیمه مسافرتی ایتالیا، بیمه مسافرتی فرانسه و دیگر کشورهایی که به بیمه مسافرتی اروپا نیاز دارند، می‌توانید از قاصدک 24 استفاده کنید و بیمه دلخواه خود را خریداری نمایید