منو قاصدک24 جستجو
منوی موبایل قاصدک24
منوی جستجو
مجله قاصدک۲۴ > راهنمای سفر >

هواپیما قبل از برخاستن چه مراحلی را طی می‌کند؟

هواپیما قبل از برخاستن چه مراحلی را طی می‌کند؟

دسته بندی:

راهنمای سفر
نویسنده

به نوشته: مرضیه محمدی

9

تعداد بازدیدها

0

تعداد کامنت ها

هواپیما قبل از برخاستن چه مراحلی را طی می‌کند؟

هواپیما به محض اینکه فرود می‌آید، در چشم بر هم‌زدنی از یک هواپیمای تازه فرود آمده به هواپیمایی که باید پرواز دیگری انجام دهد، تغییر وضعیت می‌دهد. برای همین منظور هم وسایل و افرادی روی رمپ آماده هستند تا بلافاصله هواپیمای شما را برای پرواز مهیا کنند. به علاوه هواپیما اگر روی زمین باشد نمی‌تواند […]

هواپیما به محض اینکه فرود می‌آید، در چشم بر هم‌زدنی از یک هواپیمای تازه فرود آمده به هواپیمایی که باید پرواز دیگری انجام دهد، تغییر وضعیت می‌دهد. برای همین منظور هم وسایل و افرادی روی رمپ آماده هستند تا بلافاصله هواپیمای شما را برای پرواز مهیا کنند. به علاوه هواپیما اگر روی زمین باشد نمی‌تواند برای شرکت هوایی درآمدزا باشد. قاصدک 24 برای شما می‌گوید که یک هواپیما پیش از به هوا برخاستن چه مراحلی را طی می کند.

هواپیما قبل از پرواز چه مراحلی را انجام می دهد؟

نشستن در ترمینال فرودگاه و انتظار برای پرواز یک اتفاق معمول برای بسیاری از ما است. اما تاکنون با خود فکر کرده‌اید که وقتی در ترمینال چشم به صفحه تلفن همراه خود دوخته‌اید، آن بیرون روی رمپ چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است؟ به احتمال زیاد هواپیمایی که قرار است شما را به مقصد برساند، به تازگی از یک پرواز دیگر به زمین نشسته است. برای آنکه بدانید هواپیما چگونه از زمین بلند میشود؟ و قبل از بلند شدن هواپیما چه اقداماتی انجام می‌شود ما را تا آخر متن همراهی کنید.

پارک کردن هواپیما

به محض اینکه هواپیما به زمین می‌نشیند و یک باند فرود فعال را خالی می‌کند، خلبان‌ها دستورالعمل‌هایی از جانب کنترلرهای روی زمین مبنی بر حرکت آهسته یا همان تاکسی دریافت می‌کنند. فرودگاه‎های بزرگ ممکن است تاکسی وی‌های (Taxiway) پیچیده و گیج کننده‌ای داشته باشند. در حالی که برخی از فرودگاه‌ها تنها از یک باند فرود و یک منطقه رمپ ساده تشکیل شده‌اند. خلبان‌ها با نزدیک شدن به ترمینال به دنبال یک گیت مناسب برای پرواز گشته و در انتظار تکان دادن علائمی به رنگ نارنجی روشن از سوی سر تیم رمپ می‌مانند. البته ممکن است یک سیستم هدایت نوری وجود داشته باشد که به خلبان برای جای‌گیری بهتر در گیت کمک کند یا اینکه خلبان‌ها تنها با تکیه بر دستوراتی که از سوی مسئول رمپ صادر می‌شود، عمل کنند. به محض اینکه هواپیما آهسته آهسته توقف می‌کند، چرخی که در قسمت دماغه هواپیما قرار گرفته بر روی یک خط ترسیم شده روی رمپ توقف می‌کند؛ خطی که باید با نوع هواپیما منطبق باشد. این کار باعث می‌شود تا هواپیما برای سوار شدن مسافران در نقطه مناسبی جای گرفته باشد.

بیشتر بخوانید: آشنایی با مشاغل مرتبط با هواپیما

هوک کردن هواپیما  (Hooking up)

هوک کردن یاهمان قلاب کردن هواپیما اصلاحی رایج در صنعت حمل و نقل هوایی است. تمام موتورهای هواپیما با وجود پرواز از قدرت الکترونیک بهره می‌برند و با توجه به این عملکرد تا حدود۹۰ درصد پروازها را انجام می‌دهند.  تمامی هواپیماها از تجاری تا جت خصوصی و یا مسافربری گرفته از منبع برق ولتاژ بالا استفاده می‌کنند که به آن APU گفته می‌شود.

انرژی مورد نیاز برای پرواز از طریق موتور پر قدرت تامین می‌شود.

APU واحد قدرت کمکی هواپیما و مخفف شده‌ی اصطلاح Auxiliary Power Unit به معنای روشن کردن موتورهای هواپیما، تامین انرژی برق لازم سیستم‎های الکتریکی و تامین انرژی برای سیستم تهویه و هوای لازم و مناسب داخل هواپیما است. هواپیما ابتدا برای شروع به کار کردن علاوه بر سوخت به نیروی برقی نیز احتیاج دارد. انرژی، توان و فشار الکتریکی کافی برای پرواز و حرکت هواپیما از جانب موتور پر قدرت آن تامین می‌شود‌. در تعدادی از فرودگاه‌ها ژنراتوری خاص در قسمت گیت وجود دارد که انرژی لازم را برای فعالیت واحد قدرتی هواپیما ایجاد می‌کند.

روشن سازی سیستم  تهویه هوای هواپیما

از دیگر وظایف APU روشن کردن سیستم تهویه و کنترل دمای هواپیما است. آی پی یو هوای داخل کابین هواپیما را هنگامی که در وضعیت پارک به سر می‌برد به خوبی حفظ و کنترل می‌کند و به همین دلیل هوا بهینه سازی خواهد شد. هوای سالم و تمیز توسط داکت‌های منعطف وارد کابین هواپیما می‌شود. داخل هواپیما برای منتشر شدن هوای خوب و مطبوع از دو سیستم بزرگ تهویه تشکیل شده است.

روشن سازی سیستم  تهویه هوای هواپیما
روشن سازی سیستم تهویه هوای هواپیما

تنظیم هوای هواپیما

دمای هواپیما از هنگامی که روی زمین و در پارکینگ قرار گرفته تهویه می‌شود. تصفیه سازی تمامی ورودی و خروجی‌های هوا با استفاده از سیستم کنترل فشار از مهم‌ترین کارهای هواپیما برای نگه‌داشتن هوا در فشار و دمای مناسب در هنگام پرواز است. از دیگر وظایف مهم و اصلی APU  تامین هوای مناسب برای موتورهای اصلی هواپیما و تهویه روی زمین است. سیستم تهویه زمینی هواپیما با سوار‌شدن مسافران و بسته شدن درها از هواپیما جدا شده و سیستم کمکی تهویه به مدار هواپیما وارد می‌شود. با توجه به وقت‌گیر بودن روشن شدن موتور هواپیما این سیستم تا استارت زدن موتور کابین را خنک می‌کند. با روشن شدن هواپیما و حرکت آن فقط کمپرسورهای موتور جت می‌توانند هوای مطبوع را با از بین بردن آلودگی‌ها به داخل کابین وارد کنند.

بیشتر بخوانید: نور و رنگ چگونه به کمک مسافران هواپیما می آیند؟

پیاده شدن از هواپیما

در مرحله پیاده شدن مسافران در صف قرار گرفته و از هواپیما خارج می‌شوند. در صورت مجهز بودن فرودگاه به گیت، مسافران از این طریق خارج شده و در غیر این حالت از پل های اتصال به هواپیما که به راحتی باز می‌شوند، می‌توانند استفاده کنند.

پیاده شدن از هواپیما
پیاده شدن از هواپیما

بارگیری چمدان و محموله  cargo

بعد از مرحله پیاده‌شدن از هواپیما نوبت به بارگیری چمدان‌ها و وسایل مسافران می‌رسد. وظیفه بارگیری چمدان‌ها به عهده کارمند خط هوایی یا همان  Rampie است، آن‌ها بارها را بر روی تسمه نقاله می‌گذارند. بعد از آنکه چمدان و وسایل بر روی نوار نقاله گذاشته شد گردشگران می‌توانند بار خود را در سالن تحویل بگیرند.

بارگیری چمدان و محموله  cargo
بارگیری چمدان و محموله cargo

تخلیه بار و چمدان ها از هواپیما

گروه رمپ در قسمت راست هواپیما وسایل ضروری را آماده می‌کنند و یک باربر با توجه به مدل هواپیما وسایل را به داخل هواپیما در اتاق بار حمل می‌کند. هرچقدر بارها سریع‌تر و با استاندارد بیشتری حمل شوند، زمان رسیدن چمدان‌ها به مسافران سریع‌تر خواهد بود. برای تحویل بار به مسافران از دستگاه‌های مخصوص برای جابجایی استفاده می‌شود و با کمک رمپی‌ها بارها روی چرخ‌های متحرک بر سکوی بار حرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: هواپیماهای برقی جایگزین هواپیماهای معمولی

انتقال غذاهای هواپیما

بعد از آماده شدن غذای موجود داخل هواپیما توسط کترینگ‌های مخصوص آن‌ها را به داخل فرودگاه می‌برند و داخل ظرف‌های مناسب داخل هواپیما قرارمی‌دهند. در زمان سرو غذا مهمانداران با استفاده از چرخ‌دستی آن‌ها را برای پذیرایی از مسافران آماده می‌کنند. خدمه کترینگ هواپیما چرخ‌های استفاده شده غذا در آشپزخانه را با چرخ‌های جدید جایگزین می‌کنند. هر چرخ هم برای یک محل خاص در آشپزخانه کدگذاری شده است. در هواپیما ایرباس برای سرویس دهی دو طبقه مگا جت کامیون‌های کترینگ جعبه‌ها را از طریق درهای فوقانی به آشپزخانه منتقل می‌کنند.

انتقال غذاهای هواپیما
انتقال غذاهای هواپیما

تمیز کردن و نظافت سرویس بهداشتی

داخل کابین هواپیما رمپی‌ها برای تمیز کردن سرویس بهداشتی مشغول فعالیت هستند. از مهم‌ترین وظایف آن‌ها می‌توان به خالی نگه‌داشتن آب سرویس بهداشتی اشاره کرد و این اقدامات معمولا قبل از پرواز و حرکت هواپیما انجام می‌شود. نحوه انجام این کار با وصل کردن یک شیلنگ از یک تانکر و دستگاه پمپاژ صورت می‌گیرد.

تمیز کردن و نظافت سرویس بهداشتی
تمیز کردن و نظافت سرویس بهداشتی

سوخت گیری هواپیما

سوخت‌گیری(Refueling) در هواپیما نیز برای طی کردن مسافتی انجام می‌شود. قبل از پرواز در فرودگاه کامیون‌های مخصوصی به بخش سوخت‌رسانی هواپیما متصل شده و عملیات سوخت‌گیری را انجام می‌دهند. این کار از طریق بال‌های متصل شده به هواپیما انجام می‌شود.

سوخت گیری هواپیما
سوخت گیری هواپیما

پوش بک

حرکت از سوی ترمینال به سمت باند فرودگاه را پوش بک می‌نامند. در این عمل برای عقب کشیدن هواپیما از وسایلی همچون یدک‌کش یا بارکش استفاده می‌کنند. کنترل کردن حرکت هواپیما توسط راننده یدک‌کش صورت می‌گیرد، اما امروزه با وجود پیشرفت تکنولوژی خلبان‌ها یدک‌کش‌ها را کنترل می‌کنند و برخلاف گذشته که یدک‌کش‌ها جلوی چرخ هواپیما نصب می‌شدند موتور‌های برقی این وظیفه را انجام می‌دهند. با توجه به این فناوری‌ها مصرف سوخت و صدای فرودگاه‌ها کاهش می‌یابد.

پوش بک
پوش بک

برخاستن و سوار شدن در هواپیما

آخرین مرحله قبل پرواز به تیک آف تعلق دارد که هواپیما از زمین بلند شده و به پرواز در آسمان در می‌آید. در این مرحله اقدامات خدمه تمام شده و تمام درهای کابین بسته می‌شوند و مسافران بر صندلی‌های خود نشسته و آماده پرواز می‌شوند.

برخاستن و سوار شدن در هواپیما
برخاستن و سوار شدن در هواپیما

تیک آف هواپیما

به لحظه بلند شدن و لحظه پرواز هواپیما تیک‌آف می‌گویند. در واقع لحظه پرواز هواپیما از باند و تغییر مسیر از حالت حرکت روی زمین به پرواز در آسمان را تیک آف می‌گویند. بال هواپیما نیروی لازم برای بالا کشیدن هواپیما را تامین می‌کند و در زمان تیک‌آف نقش مهمی دارد. هواپیما برای تیک‌آف سه مرحله را طی می‌کند که شامل موارد زیر است:

  1. سرعت تصمیم گیری decision speed یا V1 : خلبان باید حرکت هواپیما روی زمین را به دست بگیرد و آن را وارد باند کند و پس از رسیدن به سرعت مطلوب به پرواز دربیاورد. زمانی که سرعت هواپیما به V1 برسد باید عمل تیک‌آف انجام شود.
  2. سرعت جدا شدن از زمین Rotation speed یا VR: نحوه بلند شدن هواپیما و جدا شدن هواپیما از زمین به سرعت VR بستگی دارد. زمانی که سرعت مناسب باشد خلبان دماغه هواپیما را به سمت بالا می‌برد و هواپیما از زمین جدا می‌شود.
  3. سرعت امن تیک آف هواپیما یا V2: منظور از سرعت امن تیک‌آف سرعتی است که بعد از تیک‌آف خلبان بتواند هواپیما را شناور روی هوا و در فاصله و سرعت مناسبی از زمین قرار دهد.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع وسایل حمل و نقل هوایی

لندینگ هواپیما

به نحوه نشستن هواپیما روی باند فرودگاه و زمان فرود آن لندینگ می‌گویند. فرود هواپیما طی مراحل خاصی انجام می‌شود که به صورت زیر است:

مراحل فرود هواپیما

کاهش سرعتدر زمان لندینگ خلبان با کاهش سرعت آماده فرود به زمین می‌شود، با کاهش سرعت دماغه هواپیما به سمت بالا می‌رود.
کاهش ارتفاعکاهش سرعت باعث کاهش ارتفاع می‌شود.
باز شدن چرخ‌هادر ارتفاع خاصی چرخ‌ هواپیما توسط خلبان باز می‌شود، با برخورد چرخ‌ها به زمین کاهش سرعت ادامه می‌یابد در نتیجه هواپیما متوقف می‌شود.

مراحل فرود آمدن هواپیما

هنگام فرود هواپیما مسئولین فرودگاه در باند هواپیما راه آن را مشخص می‌کنند. نشان دادن این مسیر در فرودگاه‌های بین‌المللی و بسیار بزرگ دنیا پیچیده و سخت است ولی در فرودگاه‌های کوچک و معمولی باند و رمپی ساده برای آن وجود دارد. علاوه براین مطالب هدایت و کنترل هواپیما در آسمان موضوعی کاملا جدا از نشستن، فرود یا همان Landing و برخاستن take off محسوب می‌شود. زمانی که هواپیما برای توقف کامل و فرود سرعت خود را کم می‌کند، در قسمت جلویی آن خطی رنگی روی رمپ وجود دارد که مدل هواپیما را نشان می‌دهد در نتیجه مسیر این رمپ، هواپیما را برای هدایت به جایی که مسافران را باید سوار کند راهنمایی می‌کند. همه‌ی هواپیماهای مسافربری موتوری کوچک برای تامین الکتریسیته لازم در هنگام پارک هواپیما دارند که به این موتور APU  یا همان توان کمکی گفته می‌شود. توان کمکی در قسمت انتهای مخروط هواپیما واقع شده که خلبان‌ها آن را برای تامین انرژی داخل سیستم‌های هواپیما فعال و روشن می‌کنند. این گونه سیستم‎ها سوخت زیادی از باک مربوط به هواپیما را استفاده می‌کنند از این‌رو در بسیاری از فرودگاه‌ها دیده می‌شود برای بدست آوردن انرژی از انرژی زمینی و یا از ژنراتورهای نصب شده در پارکینگ استفاده می‌کنند. در زمان پرواز موتورهای هواپیما برق و انرژی لازم برای حرکت هواپیما را تولید می‌کنند. زمانی که اتصال میان کابل‌های محکم و قوی انجام می‌شود موتورها خاموش و منبع تامین انرژی تغییر می‌یابد. برج مراقبت و همینطور مسئولان فنی فرودگاه قبل از پرواز به خلبان کمک کرده تا هواپیما در باند فرودگاه به جایگاه مد نظر خود برسد.

بیشتر بخوانید: همه اتفاقات درون کابین خلبان از لحظه پرواز تا فرود

نکات مهم قبل از بلند شدن هواپیما از زمین

نکاتی که مسافران قبل از بلند شدن هواپیما از زمین باید رعایت کنند عبارتند از:

  • مسافران باید کمربند ایمنی هواپیما خود را ببندند.
  • به هیچ عنوان تا اعلام خلبان از روی صندلی‌ها خود بلند نشوند و کمربند خود را باز نکنند.
  • مسافران سعی کنند در زمان تیک آف و لندینگ نخوابند و کاملا هوشیار باشند. خواب در زمان تیک‌آف می‌تواند آسیب جدید به گوش وارد کند.
  • در زمان تیک آف و لندینگ از سرویس بهداشتی استفاده نکنند.
  • به سخنان خلبان و خدمه پرواز توجه داشته باشند.

جمع بندی

در این مطلب شما را با نحوه برخاستن هواپیما از زمین آشنا کردیم و به طور کامل برای شما لحظات تیک‌آف و لندینگ هواپیما شرح داده شد تا اگر علاقه‌مند به مطالب مرتبط با هواپیما و خلبانی هستید اطلاعات کاملی را کسب کنید. برای آنکه با نحوه کار هواپیماها آشنا شوید و هواپیمای خود را بهتر بشناسیم می‌توانید به وبلاگ قاصدک 24 سر بزنید و اطلاعات کاملی از هواپیما به دست بیاورید.

سوالات متداول درباره نحوه بلند شدن هواپیما از زمین

به بلند شدن هواپیما چه می گویند؟

تیک‌آف

به فرود هواپیما چه می‌گویند؟

لندینگ

هواپیما چگونه از زمین بلند میشود؟

هواپیما برای آنکه از زمین بلند شود باید با کمک خلبان و گذراندن سه مرحله به سرعت مناسب برسد تا بتواند از روی زمین بلند شود.

هواپیما قبل از برخاستن چه مراحلی را طی می‌کند؟

پارک کردن، هوک کردن، روشن کردن سیستم تهویه هوا، تنظیم هوا، پیاده شدن، بارگیری چمدان‌ها، انتقال غذاها، تمیز کردن سرویس بهداشتی، سوخت گیری، پوش کردن، برخاستن و سوار شدن در هواپیما

از مهم‌ترین کارهای هواپیما برای نگه‌داشتن هوا در فشار و دمای مناسب در هنگام پرواز چیست؟

تصفیه سازی تمامی ورودی و خروجی‌های هوا

برای دیگران ارسال کن

نویسنده

مرضیه محمدی

نویسنده

من مرضیه محمدی هستم. برام سفر کردن همچون گنجینه ای بی پایان از ماجراجویی هاست. هربار که فرصت پیش میاد، با شوق و هیجان به دنبال کشف مقاصد جدیدی می روم. نوشتن برام یک راه به اشتراک گذاشتن تجربیاتم از این سفرها است. امیدوارم با خوندن مطالبم، همراه من در این سفرها شوید و از دیدن و کشف دنیا لذت ببرید!

70

تعداد مقاله ها

0

تعداد کامنت ها

مطالب مرتبط

airport
پردرآمد ترین شغل های صنعت هوایی کدامند؟

خلبانی و مهمانداری را می توان از محبوب ترین شغل های مربوط به صنعت هوانوردی دانست. اما این شغل ها گذشته از محبوبیت، از درآمدهای خوبی هم برخوردار هستند. هر چند که در یک نگاه کلی شغل های مربوط به صنعت هوانوردی، درآمدهای راضی کننده ای را برای کارکنان خود در نظر گرفته اند که […]

آیکن تقویم

انتشار:

مقابله با آب به آب شدن در سفر
مقابله با آب به آب شدن در سفر

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که با تغییر شرایط جغرافیایی و آب و هوا در سفر دچار مشکل شده باشید. مشکلاتی که گاه خود پس از مدت زمان کوتاهی از بین می‌روند و در مواقعی نیز تا آخرین روز سفر و حتی پس از بازگشت به خانه هم گریبان شما را می‌گیرند. بدیهی […]

آیکن تقویم

انتشار:

میزان بار مجاز و هزینه اضافه بار هواپیما
میزان بار مجاز و هزینه اضافه بار هواپیما

اگر سفر با هواپیما را برای رسیدن به مقصد موردنظر خود انتخاب کرده‌اید، می‌بایست از میزان باری که اجازه حمل آن را دارید باخبر باشید. به عنوان مثال اگر ندانید میزان بار مجاز هر ایرلاین چقدر است و بار بیشتری همراه خود داشته باشید، مشمول جریمه خواهید شد. به این جریمه که برای هر پرواز […]

آیکن تقویم

انتشار:

فاصله تهران تا اصفهان چند کیلومتر است؟
فاصله تهران تا اصفهان چند کیلومتر است؟

اگر عازم سفر از تهران به اصفهان هستید، دانستن مدت زمان و مسافتِ رسیدن به مقصد کمک بسیاری به شما در مدیریت این مسافرت خواهد کرد. به عنوان مثال اگر فاصله زمانی تهران تا اصفهان را با انواع وسیله نقلیه بدانید می‌توانید تصمیم بهتری در انتخاب وسیله حمل و نقل خود بگیرید و همچنین هتل خود را […]

آیکن تقویم

انتشار:

چند ساعت پرواز تا ترکیه
چند ساعت پرواز تا ترکیه

ترکیه یکی از کشورهای پرجاذبه است که به دلیل نزدیکی به ایران گردشگران زیادی را از ایران هر ساله میزبان است. مسیرهای متعددی برای سفر به ترکیه وجود دارد که مسافت های مختلفی دارند، اما اگر می خواهید سریع‌تر و آسان‌تر به این کشور برسید، راه هوایی را انتخاب کنید.

آیکن تقویم

انتشار:

ویزای ترانزیت چیست؟
ویزای ترانزیت چیست؟

با اینکه سفر با هواپیما از راحت‌ترین روش‌ها برای سفرهای خارجی محسوب می‌شود؛ اما یک سری قوانین خاص خود را نیز دارد. یکی از ضروریات برای سفرهای غیر مستقیم هوایی، تهیه ویزای ترانزیت است. اگر شما هم قصد سفر با هواپیما را دارید؛ بهتر است این مطلب از قاصدک 24 را مطالعه کنید تا با […]

آیکن تقویم

انتشار:

سفر با اتوبوس
میزان بار مجاز در سفر با اتوبوس چقدر است؟

همانطور که می دانید وسایل نقلیه متفاوتی برای سفر کردن وجود دارد. به همین جهت برخی سفر خود را با خرید یک بلیط هواپیما آغاز می کنند و برخی دیگر با کشتی، قطار یا اتوبوس به سفر می روند. اما آنچه که در تمامی این وسایل نقلیه مسافرتی مشترک است، قوانینی است که برای سفر […]

آیکن تقویم

انتشار:

راهنمای فرودگاه دوحه قطر برای ایرانیان
راهنمای فرودگاه دوحه قطر برای ایرانیان

اگر قصد سفر به قطر و بازدید از جاذبه‌های بیشمار آن را دارید، باید با فرودگاه قطر آشنا باشید. این موضوع حتی برای افرادی که می‌خواهند از سالن ترانزیت فرودگاه دوحه قطر استفاده کنند و به کشور دیگری پرواز نمایند هم ضروری است. اگر تور جام جهانی را هم خریداری کرده‌اید، باز باید از امکانات […]

آیکن تقویم

انتشار:

 مسافرت با هواپیما
نکاتی درباره مسافرت با هواپیما

معمولا افرادی که برای مسافرت های خود از هواپیما استفاده می نمایند از شرایط و قوانین سفر هوایی مطلع هستند. جهت سفر هوایی در آغاز باید اقدام به رزرو صندلی یا خرید بلیط هواپیما نمود. مراحل بعدی اقدام برای صدور بلیط هواپیما، سوار شدن به هواپیما، شرایط پرواز و استقرار در هواپیما، مقررات پرواز و […]

آیکن تقویم

انتشار:

پیش فروش بلیط قطار
همه چیز در مورد پیش فروش بلیط قطار

همانطور که می‌دانید کارگزاران ریلی متعددی در کشور وجود دارند که هر از چند گاهی بلیط قطار خود را در یک بازه زمانی خاص پیش فروش می‌کنند. این کار که معمولاً در زمان پیک سفر رخ می‌دهد به کارگزاران کمک می‌کند تا بدانند که وضعیت تقاضا برای خرید بلیط در یک مسیر خاص چگونه است […]

آیکن تقویم

انتشار:

نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

ثبت نظر