منو قاصدک24 جستجو
منوی موبایل قاصدک24
منوی جستجو
مجله قاصدک۲۴ > فرهنگ >

آشنایی با قدیمی ترین تمدن های جهان

آشنایی با قدیمی ترین تمدن های جهان

دسته بندی:

فرهنگ
نویسنده

به نوشته: مرضیه محمدی

38

تعداد بازدیدها

0

تعداد کامنت ها

آشنایی با قدیمی ترین تمدن های جهان

در هر قرن‌ از تاریخ بشریت کشورها، ملت‌ها و تمدن‌های زیادی از دل تاریخ برخاسته و در آن ناپدید شده‌اند، هر تمدنی که روی زمین به وجود آمده سبک زندگی و فرهنگ متفاوتی داشته اند و راحتی امروز مردمان نتیجه کشف و ساخته‌های مردمان گذشته است.

قدمت تاریخ تمدن بشری روی زمین به حدود 10000 سال از قبل میلاد باز می‌گردد. قدمت تاریخ بشری با توجه به سن سیاره زمین بسیار کوتاه است. هر تمدنی که روی زمین شروع شده است نقطه آغازی داشته و نسل‌های آینده توانسته‌اند از اجداد خود چیزهای بسیاری بیاموزند. هر تمدنی که روی زمین به وجود آمده سبک زندگی و فرهنگ متفاوتی داشته اند و راحتی امروز مردمان نتیجه کشف و ساخته‌های مردمان گذشته است.

معرفی قدیمی ترین تمدن های جهان

در هر قرن‌ از تاریخ بشریت کشورها، ملت‌ها و تمدن‌های زیادی از دل تاریخ برخاسته و در آن ناپدید شده‌اند. هر چند که برخی از این تمدن‌ها همچنان باقی مانده‌اند. اگرچه با قطعیت نمی‌توان ادعا کرد که کدام تمدن‌ها و کشورها پیش‌تر از دیگری وجود داشته‌اند، اما بر سر این موضوع توافق نظر وجود دارد که 14 کشور زیر در لیست قدیمی‌ترین‌ها قرار می‌گیرند.

تمدن میسنی یونان

تا آنجایی که می‌دانیم یونان با در نظر گرفتن همه معیارها آنقدرها هم کشور قدیمی نیست اما تمدن یونانی بیش از هر تمدن دیگری معنای باستانی بودن را به جهان آموخت. بر کسی پوشیده نیست که نخستین تمدن‌های مترقی اروپا در حدود 3200 قبل از میلاد در یونان رشد کردند و آتنی‌ها در سال 508 قبل از میلاد شاهد دموکراتیک‌ترین سیستم دنیا بودند. ضمن اینکه یونانی باستان هنوز برای سخنگویان به یونانی مدرن قابل فهم‌تر به نظر می‌رسد تا انگلیسی قدیم برای انگلیسی زبانان. بدون شک لحظه‌های بیشماری هم در تاریخ یونانی راه اهالی این سرزمین را به سوی دانش و زندگی غربی گشوده‌اند. از بازی‌های المپیک باستانی یونان گرفته تا نبرد در ماراتن که بازی‌های دوی ماراتن امروزی از آنها الهام گرفته‌اند.

دوره، مکان و دستاوردهای مهم تمدن یونان

دوره1600-1100 قبل از میلاد
مکانسرزمین یونان
دستاوردهای مهمفتح مناطق همسایه، شبکه‌های تجاری و ارتباط احتمالی با سقوط تمدن مینوی

تمدن چین

چین یکی از بزرگ‌ترین و کهن ترین تمدن جهان، همواره کشور یکپارچه‌ای بوده است. وجود نخستین سلسله در این کشور زمانی که افسانه‌ای بیشتر به نظر نمی‌رسید، در آخرین کشفیات باستان‌شناسی که بقایای سکونتگاه‌های عصر برنزی را یافته‌اند، بیش از پیش به اثبات رسیده است. آنچه از این حفاری‌ها بیرون آمده نشان می‌دهد که نخستین سلسله چین که سیستم نوشتاری را نیز ابداع کرد، سلسله‌ای به نام شانگ بوده است.

نخستین سلسله چین که سیستم نوشتاری را ابداع کرد سلسله شانگ بوده است.

این سلسله که از قرن هفدهم تا یازدهم پس از میلاد بر این کشور حکمرانی می‌کرد مبدع نظام نوشتاری بوده که امروزه نظام نوشتاری مدرن چین از آن ریشه گرفته است.  سلسله‎هایی که از 206 قبل از میلاد تا 220 میلادی بر این کشور فرمان راندن، چین متحد را تقویت کرده و بنیان‌های فرهنگی چین مانند کنفوسیوس‌گرایی را ایجاد کرد. آن چیزی که هنوز هم در چین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای خرید تور چین می‌توانید از امکانات قاصدک 24 استفاده کنید.

تمدن چین
تمدن چین

دوره، مکان و دستاوردهای مهم تمدن چین

دورهحدود 2070 قبل از میلاد
مکانشرق آسیا
دستاوردهای مهماختراع کاغذ، باروت و قطب‌نما، دیوار بزرگ چین، آیین کنفوسیوس و ارتش سفالی

بیشتر بخوانید: شهرهای گمشده

تمدن پرتغال

شاید با دیدن نام پرتغال در میان تمدن‌های قدیمی تعجب کنید. تاریخ تاسیس این کشور به سال 1139 برمی‌گردد. تاریخی که نام کشور پرتغال را در میان تمدن های قدیمی قرار نمی‌دهد. اما دلیل آوردن نام پرتغال در این لیست چیز دیگری است: ثبات مرزها. در حالی که اروپا همیشه به واسطه مرزهای همواره در حال تغییر با امپراتوری‌ها، جمهوری‎ها، سلطنت‌ها و دموکراسی‌های مردمی‌اش، متلاطم و آشفته بوده، پرتغال هرگز این شرایط را تجربه نکرده است. پرتغال همچنین در خط مقدم جبهه عصر کشفیات قرار داشته است. اگرچه آن سال‌ها به تعبیر بسیاری به رشد امپریالیسم و آسیب رساندن به جوامع بومی منجر شده، به ایجاد دنیایی که ما امروز می‌شناسیم، کمک شایانی کرده است.

تمدن پرتغال
تمدن پرتغال

تمدن فرانسه

تمدن فرانسه
تمدن فرانسه

تاریخ شکل‌گیری فرانسه را می‌توانیم به تقسیم امپراتوری شارلمان مقدس به سه قسمت در سال 843 میلادی و یا بر تخت نشستن شاه کلوویس در سال 481 میلادی مرتبط بدانیم شکی نیست که این کشور قدمت طولانی دارد. اگرچه برای قرن‌ها سیستم فئودالی به صاحبان زمین در مقایسه با شاهان واقعی قدرت بیشتری می‌داد (دوک نرماندی، فاتح انگلستان در سال 1066 نمونه بسیار خوبی است)، اشراف‌زادگان همچنان سوژه‌های اصلی برای سلطنت در فرانسه بودند. نظامی که در حقیقت پایه‌های حکومتی را بنا نهاد که تا امروز پابرجا مانده است.

اشراف‌زادگان سوژه‌های اصلی برای سلطنت در فرانسه بودند.

تمدن ارمنستان

ملت ارمنستان نیز به مانند یهودیان به واسطه پراکندگی جمعیت خود شناخته شده هستند. با این تفاوت که ارمنی‌ها موفق شدند برای بیش از 2600 سال گذشته صاحب یک کشور شوند. ایروان که پایتخت امروز ارمنستان است در سال 782 پیش از میلاد بنا نهاده شده است. به علاوه ارمنی‎ها نخستین حکومتی در دنیا بودند که به طور رسمی مسیحیت را در سال 301 میلادی به عنوان دین حکومتی برگزیدند. ارمنستان هنوز نیز به شدت به کلیسای آپوستولیک یکی از جاهای دیدنی ارمنستان پایبند است. البته پراکندگی تنها شباهت ارمنی‌ها با یهودیان نیست. ارمنی‌ها هم به مانند یهودیان مورد نسل کشی قرار گرفته‌اند که به دست امپراتوری عثمانی و بین سال‌های 1915 تا 1917 میلادی اتفاق افتاد.

تمدن ارمنستان
تمدن ارمنستان

تمدن ژاپن

بر اساس افسانه‌های ژاپنی این کشور در سال 660 پیش از میلاد توسط امپراتور جینمو بنیان نهاده شده است. یکی از تاریخ نگاری‌های چینی به وجود ژاپن در قرن سوم میلادی شهادت داده که هنوز نیز به این کشور قدرت ماندگاری بالایی را بخشیده است. مدت کوتاهی پس از آن بودیسم در سراسر کشور گسترش پیدا کرد و این مفهوم به توسعه سنت ادبی در قرن هشتم میلادی کمک کرد که با نگارش کتاب "داستان گِنجی" در اوایل قرن یازدهم میلادی به اوج خود رسید. عصر هیان (Heian) عصری که شاهد این پیشرفت‌ها و تغییرات بود، حرکت‌های فرهنگی بیشمار دیگری را هم به خود دید که ژاپن امروز نیز با آنها شناخته می‌شود.

تمدن ژاپن
تمدن ژاپن

بیشتر بخوانید: حقایق جالب درباره ژاپن

تمدن ایران

ایران قدیمی ترین تمدن جهان است و دیدن آن در لیست تمدن های قدیمی جهان دور از ذهن نیست. اگر چه ایران در یک شکل قابل تشخیص تنها از اوایل قرن شانزدهم میلادی وجود داشته، این کشور بیش از هر جای دیگری در جهان تمدن غنی و طولانی دارد.

ایران قدیمی ترین تمدن جهان است.

به نظر می‌رسد که تمدن عصر ایلامی یکی از نخستین تمدن‌هایی بود که سیستم نوشتاری به خط میخی را در هزاره سوم قبل از میلاد توسعه داد. همچنین گروه‌های پروتو-ایرانی پیش از این تاریخ و در هزاره دوم قبل از میلاد به این سرزمین‌ها رسیده بودند. طبق شواهد تاریخی امپراتوری هخامنشی که از سال 550 تا 330 پیش از میلاد بر این سرزمین حکمرانی می‌کرد، بزرگ‌ترین امپراتوری در تاریخ باستان بوده است.

تمدن ایران
تمدن ایران

تمدن سن مارینو

سن مارینو نام چندان شناخته شده‌ای در میان کشورهای جهان نیست. این کشور که سومین کشور کوچک اروپاست، بدون شک به دلایل چندی در این لیست قرار گرفته است. نمی‌توان انکار کرد که سن مارینو یکی از قدیمی‎ترین کشورهای جهان است که در سال 301 میلادی بنیان نهاده شده است. گفته می‌شود که سنگ‎تراشی به نام مارینوس که سرانجام نیز تبدیل به یک قدیس شد، از سرزمین خود کرواسی کنونی فراری شد. مارینوس که به خاطر عقاید مسیحی خود تحت تعقیب بود در سن مارینو کنونی یک جمهوری را تاسیس کرد. اساسنامه او در سال 1600 که در واقع به عنوان نخستین قانون اساسی در کشوری که رسما قانون اساسی ندارد، عمل می‌کند، نخستین سند جهان به شمار می‌رود. اگر چه سن مارینو اکنون به عنوان یک خرده دولت، منحصر به فرد است، تاریخی طولانی از دولت شهرهای کوچک را در اروپا به ما نشان می‌دهد.

تمدن سن مارینو
تمدن سن مارینو

بیشتر بخوانید: قدیمی ترین شهرهای مسکونی جهان

تمدن اتیوپی

اگر از تاریخ نخستین کشورها و ملت‌ها نیز عقب‌تر برویم، به تاریخ بشر می‌رسیم. به نظر می‌رسد اتیوپی کشوری باشد که نخستین فسیل‌های انسانی کشف شده از دل زمین‌های آن بیرون آمده باشد. این کشور از هزاره دوم پیش از میلاد سلطنت‎های زیادی را به خود دیده است. به ویژه اینکه اتیوپی تنها کشور آفریقایی بود که هرگز مستعمره هیچ کشور اروپایی نبوده است چرا که مردم اتیوپی قادر به شکست تمام نیروهای متجاوز بودند. زمانی که اتحادیه ملل، شکل اولیه سازمان ملل متحد، پس از جنگ جهانی اول شکل گرفت، اتیوپی تنها عضو آفریقایی مستقل به حساب می‌آمد.

اتیوپی کشوری است که نخستین فسیل‌های انسانی کشف شده از دل زمین‌های آن بیرون آمده است.

ضمن اینکه این کشور همواره حکومتی با تنوع نژادی زیاد بوده است و این موضوع در مورد مذهب نیز صادق بوده است. گفته می‌شود که پادشاهی آکسوم (Aksum) یکی از نخستین حکومت‎های جهان پس از ارمنستان بود که مسیحیت را پذیرفت اما اسلام و یهودیت نیز برای قرن‌ها در این سرزمین در کنار یکدیگر زیسته‌اند.

تمدن اتیوپی
تمدن اتیوپی

بیشتر بخوانید: حقایق جالب درباره مصر

تمدن مصر

اگرچه مصر باستان به عنوان یک فرهنگ با مصر امروز شباهت‌های اندکی دارد، نخستین فرهنگ‌هایی که با سلسله‌های مصری اولیه شبیه بودند، در هزاره ششم پیش از میلاد شروع به شکل گرفتن کردند. خط هیروگلیف مصری که دومین نظام نوشتاری جهان بعد از خط میخی به شمار می‌آید در سال 3200 پیش از میلاد ظاهر شد. علاوه بر این یکی از فراعنه مصر به نام مِنِس در سال 3150 پیش از میلاد نخستین پادشاهی متحد و یکپارچه جهان را پایه ریزی کرد. مصر پس از سر آمدن عمر سی سلسله پی در پی سرانجام تحت فرمانروایی یونانی‌ها و ایرانی‌ها درآمد. مدت اندکی پس از آن مصری‌ها تحت خلافت اسلامی قرار گرفتند و از آن به بعد بود که مصر به کشوری با اکثریت مسلمان بدل شد. حکومت مدرن مصر نیز تا قرن بیستم میلادی شکل نگرفت؛ تا زمانی که مصری‌ها در سال 1952 به حکمرانی انگلیسی‌ها پایان دادند. کشور مصر تاکنون دستخوش تغییر حکومت‌ و پادشاهی‌های مختلفی بوده است که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تمدن مصر
تمدن مصر
  • امپراتوری پارس‌ها
  • امپراتوری عثمانی
  • امپراتوری عرب‌ها

دوره، مکان و دستاوردهای مهم تمدن مصر

دورهحدود 3100 ق.م تا 332 پ.م
مکانشمال شرقی آفریقا
دستاوردهای مهماهرام، هیروگلیف، ریاضیات پیشرفته و تمدن رودخانه نیل

تمدن بین‌النهرین

قدمت تمدن بین‌النهرین به 3500 سال قبل از میلاد باز می‌گردد و در این دوره را مهد تمدن اولیه زندگی شهری می‌دانند. بین‌النهرین به سرزمین بین رودها معروف است و بین رودهای دجله و فرات قرار دارد. این تمدن به عنوان اولین و قدیمی ترین تمدن دنیا شاهد بسیاری از اولین نمونه‌های ثبت شده بوده است. تمدن بین‌النهرین اولین زبان نوشتاری که زمان میخی نام دارد را برای ثبت معاملات، قوانین و داستان‌ها به وجود آورد.

یکی از برجسته‌ترین دستاوردهای تمدن بین‌النهرین کمک‌های شایان آن به ادبیات و هنر بود.

تمدن بین‌النهرین را می‌توان زادگاه پیشرفت‌هایی در ریاضیات، نجوم و حقوق دانست. این تمدن یکی از قدیمی ترین تمدن های دنیا است که دلیل شاهکارهای معماری مانند ساخت زیگورات معروف اور و باغ‌های معلق بابل معروف بوده است. قدیمی ترین قوم های دنیا مربوط به این تمدن است و جامعه این تمدن شامل چند دولت بود که عبارتند از:

  • سومر
  • اکد
  • آشور
  • بابل

تمدن هند

نخستین نشانه‌های سکونت در شبه قاره هند به 3300 پیش از میلاد و تمدن هندو بر می‌گردد. اگرچه این مردمان نخستین یکی از اولین تمدن‌های شهرنشین را بنیان نهادند، آغاز شکل‌گیری هند به عنوان یک کشور به دوره ودایی برمی‌گردد که از 1500 تا 600 قبل از میلاد تدوام داشت. دلیل نامگذاری این دوره از تاریخ نیز به متون ودایی برمی‌گردد که به لحاظ شفاهی ریشه در سانسکریت داشته و جزئیات فرهنگ ودایی را شکل داد. این را هم باید بدانید که تمدن ودایی پایه‌های هندوئیسم و برخی دیگر از جنبه‌های فرهنگی شبه قاره هند را شکل داد که امروز نیز دیده می‌شود. برای آشنایی با تور هند می‌توانید به سایت قاصدک 24 مراجعه کنید.

تمدن هند
تمدن هند

دوره، مکان و دستاوردهای مهم تمدن هند

دوره3300 – 1300 قبل از میلاد
مکاندره سند
دستاوردهای مهمرنامه‌ریزی شهری پیشرفته، وزن‌ها و معیارهای استاندارد، سیستم‌های زهکشی و توسعه سیستم نوشتاری سانسکریت

تمدن نورته چیکو

تمدن نورته چیکو مربوط به آمریکایی‌ها است که کشور پرو را با توجه به مرزبندی‌هایی که امروز کردند در برمی‌گیرد. درباره این تمدن و قدمت آن اختلاف نظر‌های زیادی وجود دارد. برخی از مورخین قدمت این تمدن را به 2 هزار سال و برخی به 4 هزار سال پیش از میلاد می‌دانند. طبق شواهد این تمدن مربوط به دوران پیش از سرامیک بوده است زیرا هیچ سرامیک و آثار هنری از این دوران مشاهده نشده است. در نورته چیکو اهرامی پیدا شده است که برخی از تاریخد‌انان این هرم‌ها را قدیمی‌ترین هرم‌های خارج از محدوده مصر می‌دانند. با توجه به معماری و ساخت و سازهایی که مشاهده شده گمان می‌رود در آن دوره دولت و حکومت‌های مشخصی وجود داشته است. درباره این تمدن جهانی هیچ اطلاعات دقیقی در دسترس نیست ولی می‌توان گفت یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های جهان محسوب می‌شود.

تمدن رم

قدمت تمدن رم را می‌توان گفت به قرن 6 پیش از میلاد بازمی‌گردد. باستان‌شناسان ظهور این تمدن را مانند افسانه‌ها می‌دانند و این تمدن مهمترین و بزرگترین تمدن جهان است. تمدن رم در ابتدای آغاز به صورت یک پادشاهی، سپس یک جمهوری سازمان‌دهی شده و در آخر به شکل امپراتوری گسترده توسعه یافته است.

تمدن رم بر اروپا، شمال آفریقا و خاورمیانه تاثیرات فراوانی گذاشته است.

تعداد بناهای تاریخی در رم این فرضیه را درست می‌کند که رم قدیمی‌ترین تمدن جهان است ولی به راستی نمی‌توان به طور قطع چیزی را بیان کرد. تمدن رم به حدود 750 سال و یا 550-465 سال پیش از میلاد بازمی‌گردد ولی مورخان اختلاف نظرهای بسیاری در مورد تاریخ این تمدن دارند. نکات برجسته تمدن رم شامل موارد زیر است:

  1. شکل‌گیری و سازمان‌دهی از پادشاهی به امپراتوری
  2. تشکیل پایه‌های قانون و حقوق مدرن
  3. پیشرفت در فناوری و مهندسی
  4. توانایی نظامی برای توسعه و حفظ قلمرو
  5. فرهنگ و هنر غنی

سوالات متداول درباره قدیمی ترین تمدن های جهان

اولین تمدن دنیا کجاست؟

مصر

قدیمی ترین تمدن جهان متعلق به کدام کشور است؟

تمدن بین‌النهرین

قدیمی ترین پادشاهی جهان متعلق به کدام تمدن است؟

تمدن چین

قدیمی ترین سلسله جهان متعلق به کدان تمدن است؟

سلسله شانگ چین

تمدن رم بر چه کشورهایی تاثیر گذاشته است؟

اروپا، شمال آفریقا و خاورمیانه

جمع بندی

در این مطلب شما را با قدیمی ترین تمدن جهان آشنا کردیم این تمدن‌ها اولین تمدن جهان است که ماندگار و تاثیرگذار هستند. هر چند که در این فرصت تمدن‌های دیگری نیز جای می‌گیرد اما سعی کردیم شما را با مهمترین آن‌ها آشنا کنیم. شما می‌توانید با مراجعه به سایت قاصدک 24 اطلاعات بیشتری از این کشورها به دست بیاورید.

برای دیگران ارسال کن

نویسنده

مرضیه محمدی

نویسنده

من مرضیه محمدی هستم. برام سفر کردن همچون گنجینه ای بی پایان از ماجراجویی هاست. هربار که فرصت پیش میاد، با شوق و هیجان به دنبال کشف مقاصد جدیدی می روم. نوشتن برام یک راه به اشتراک گذاشتن تجربیاتم از این سفرها است. امیدوارم با خوندن مطالبم، همراه من در این سفرها شوید و از دیدن و کشف دنیا لذت ببرید!

103

تعداد مقاله ها

0

تعداد کامنت ها

مطالب مرتبط

5 ترفند مهم و آسان در خرید اینترنتی بلیط قطار

امروزه دیگر مسافران برای خرید بلیط قطار از روش های آنلاین و غیر حضوری بهره می گیرند. روشی بسیار آسان و سریع که به شما امکان می دهد که بلیط قطار مورد نظر خود را در مسیر دلخواه خریداری نموده و آن را در کوتاهترین زمان در آدرس ایمیل خود دریافت کنید. این روش با […]

آیکن تقویم

انتشار:

سردترین شهرهای جهان با کمترین دما

برای خیلی‌ها زمستان مترادف است با پوشیدن لباس بیشتر اما در شهرهایی که دمای هوا در آن‌ها گاهی به منفی 68 درجه سانتیگراد زیر صفر هم می‌رسد، پوشیدن چندین لایه لباس گرم روی هم، چندان برای مردم دشوار نیست. در روستایی دورافتاده در اویمایکون در سیبری روسیه در سال 1933 دمای هوا به پایین ترین […]

آیکن تقویم

انتشار:

معرفی بهترین صندلی های هواپیما

تفاوت یک سفر راحت با هواپیما و یک سفر خسته کننده در نوع صندلی ای خلاصه می شود که نصیب ما می شود. به همین دلیل است که برای مسافران حرفه ای انتخاب صندلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این مسافران در کنار خرید بلیط هواپیما، رزرو صندلی مورد نظر خود را هم می گنجانند […]

آیکن تقویم

انتشار:

ابعاد چمدان داخل کابین هواپیما و مناسب سفر هوایی

به تصور بعضی از افراد، بهترین معیار برای خرید چمدان، قد مسافر است. این افراد می گویند که چمدان سفر باید به گونه ای باشد که مسافر بتواند آن را به درستی حمل و جابجا نماید. البته که باید بگوییم این حرف کاملاً درست است و چمدانی که یک مسافر با خود در سفر حمل […]

آیکن تقویم

انتشار:

نکات خرید بلیط برای کودکان و نوزادان

بعضی از افراد تصور می‌کنند کودکان و نوزادان چون هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند، نیازی به تهیه بلیط سفر ندارند. اما حقیقت این است که بلیط سفر کودکان و نوزادان نیز الزامی بوده و قوانین و شرایط خاصی دارد. بنابراین والدین می‌بایست در بسیاری از سفرها با پرداخت هزینه، بلیط هواپیما، قطار یا اتوبوس مورد نیاز […]

آیکن تقویم

انتشار:

خوشروترین مردم جهان کدام کشور است؟

سفر علاوه بر لذت بردن از جاذبه های طبیعی و غیر طبیعی یک تجربه فرهنگی نیز به شمار می رود. برخورد و تعامل با مردمانی با زبان و فرهنگی متفاوت می تواند اندکی چالش برانگیز اما جالب باشد. اینکه میزبانان شما با لبخند و روی گشاده به استقبال شما بیایند، می تواند دوری از خانه […]

آیکن تقویم

انتشار:

معرفی عجیب ترین هتل های جهان

رزرو هتل برای بسیاری از مسافران مهم ترین بخش یک سفر است و آنها که گذران زندگی در سفر بدون رختخواب گرم و نرم را غیر ممکن می دانند، تنها به اقامت در جایی مانند هتل می اندیشند. اما بسیاری نیز ترجیح می دهند طعم اقامتی متفاوت را بچشند. چه این اقامت در ارتفاع چندین […]

آیکن تقویم

انتشار:

مقابله با آب به آب شدن در سفر

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که با تغییر شرایط جغرافیایی و آب و هوا در سفر دچار مشکل شده باشید. مشکلاتی که گاه خود پس از مدت زمان کوتاهی از بین می‌روند و در مواقعی نیز تا آخرین روز سفر و حتی پس از بازگشت به خانه هم گریبان شما را می‌گیرند. بدیهی […]

آیکن تقویم

انتشار:

میزان بار مجاز و هزینه اضافه بار هواپیما

اگر سفر با هواپیما را برای رسیدن به مقصد موردنظر خود انتخاب کرده‌اید، می‌بایست از میزان باری که اجازه حمل آن را دارید باخبر باشید. به عنوان مثال اگر ندانید میزان بار مجاز هر ایرلاین چقدر است و بار بیشتری همراه خود داشته باشید، مشمول جریمه خواهید شد. به این جریمه که برای هر پرواز […]

آیکن تقویم

انتشار:

معرفی حقایق جالب کره جنوبی

ببر آسیا نامی است که بسیاری بر این کشور نهاده‌اند؛ کشوری در شرق آسیا با شگفتی‌های بی‌شمار: کره جنوبی. سرزمینی که گذشته و حال را به یکدیگر پیوند زده و قصرها و کاخ‌های سنتی‌اش در کنار آسمان خراش‌ها و برج‌های مدرن به خودنمایی مشغولند. قاصدک 24 این بار حقایق جالبی در مورد کره جنوبی را […]

آیکن تقویم

انتشار:

نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده است.

ثبت نظر